Webbutveckling

Wendinskan erbjuder webbutveckling av optimerade webbsidor med schysst design

Har du ett nystartat företag som behöver en helt ny webbsida? Eller har du en gammal webbsida som kanske inte fungerar som du vill? Jag utvecklar både helt nya hemsidor och optimerar gamla för bättre resultat.

Varför WordPress?

WordPress är ett så kallat CMS (Content Managment System) som gör att en webbsida enkelt kan uppdateras och hanteras även av användare som saknar teknsikt kunnande av kodning och liknande. Det är ett otroligt enkelt och flexibelt system som används på cirka 40% av hela världens webbsidor.

Med WordPress kan man utveckla allt ifrån enkla personliga bloggar till avancerade webbsidor med webbutik eller bokningssystem.

Jag använder WordPress framförallt för att det är enkelt och smidigt för kunden att själv kunna uppdatera sin sida när mitt jobb är klart. Tack vare det blir det ett tids- och priseffektivt sätt för kunden att alltid hålla sin webbsida up to date.

Webbutveckling på mitt sätt

Jag brinner för att lyfta företag med hjälp av snygg design och bra innehåll. Det kan riktigt klia i mina fingrar när jag ser ett företag som erbjuder schyssta produkter eller spännande tjänster men där webbsidan inte lyfter fram det på ett rättvist sätt.

Vid ett första möte med mig går vi igenom ditt företags förutsättningar och dina önskemål. Vilka är dina kunder? På vilket sätt uppfyller ditt företag deras behov? Vad vill du att de ska göra på din webbsida? Vill du att de ska lägga en vara i varukorgen, lättare hitta till din fysiska butik eller registrera sig för ett nyhetsbrev?

Vi går också igenom vilket innehåll som redan finns. Kanske finns det redan textmaterial, foton och grafik? Annars hjälper jag till med även det.

Jag brukar därefter sätta ihop en moodboard med färgschema, typsnitt, grafik och liknande så vi får ett hum om vi är inne på samma spår. Tillsammans pratar vi igenom idéer och möjligheter tills allt hamnat på plats.

När jag fått en bra överblick påbörjas själva skapandet av webbsidan. Kanske har du redan en idé om hur du vill att den ska se ut eller så vill du att jag sätter den design som jag tycker bäst lyfter fram ditt företag. Jag använder mig både av färdiga WordPress-teman och skapar helt unika från grunden. Allt efter just ditt företags behov.

Färdigt resultat och fortsatt arbete

När webbsidan är klar och du är helt nöjd går vi igenom hur du använder den. Oftast är vissa delar statiska och behöver inte uppdateras medan vissa bilder, eller text enkelt kan ändras till ett aktuellt innehåll. Kanske vill du till exempel visa upp dina senaste artiklar eller lyfta fram nya produkter på startsidan.

Sedan är det bara för dig att fixa vidare både med företagandet och webbsidan! Och är det något som känns osäkert eller blivit fel så finns jag tillgänglig för snabb hjälp.

Vill du ha hjälp att utveckla din webbsida?