Webbutveckling av Accessus.se

webbutveckling av Accessus

Accessus är ett företag som arbetar med konsultering och utbildning inom bedrägeriprevention.

När jag fick uppdraget var företaget nystartat och de behövde snabbt en ny webbsida med information om företaget samt tydliga kontaktuppgifter.

Det var viktigt att sidan skulle ranka högt på Google samt vara säker.

Snabb utveckling med hjälp av sidbyggare

Sidan utvecklades med hjälp av en färdig sidmall som sedan anpassades med företagets grafiska profil som logotyp, färgschema och bilder. Det är ett bra alternativ när webbsidan behöver lanseras snabbt och smidigt.

Inom en vecka var sidan färdig för lansering. Kunden fick en bruksanvisning för fortsatt eget uppdaterande och har sedan dess skött sidan helt på egen hand. Bland annat läggs artiklar ut kontinuerligt när företaget synts i media.

Sökmotoroptimering

Tillsammans med företaget gjordes en analys över de viktigaste sökorden som webbsidan skulle ranka högt på. De viktigaste ansåg vi vara Kreditbedrägerier samt Förhindra kreditbedrägerier.

Med hjälp av denna analys bearbetade jag texterna, samtliga rubriker och underrubriker samt sidans alla sidtitlar för att lyfta fram just dessa fraser.

Resultat

Accessus.se hamnar nu på första plats på Google vid en sökning på Förhindra kreditbedrägerier och lite längre ner på första sidan vid sökning på Kreditbedrägerier. Ett resultat som självklart både jag och kunden är väldigt nöjda med!

Kundcase

  • Företag: Accessus AB
  • Uppdrag: Webbutveckling i WordPress
  • Webbsida: accessus.se/